Colectia "12 perechi de pantofi pentru 12 iubite"

Data Added: Dec 17, 2013

Lifestyle Moda

Colectia '12 perechi de pantofi pentru 12 Iubite " din  New York, a designerului chilian Sebastian Errazuriz demonstreaza cum experiențele de viață se pot transpune in arta si moda . 

El a decis sa imortalizeze 12 dintre relatiile sale din trecut, folosind caracteristici definitorii ale personalităților fostelor sale iubite, transpuse în creații de pantofi unice. Acesta este cu siguranta un concept interesant, dar atunci când este cuplat cu anecdote personale care descriu pe scurt povestea din spatele fiecarei creații, cu siguranta lucrurile ajung la un nivel cu totul nou, personal .

Deși el a vrut mai întâi să picteze portrete ale fostelor sale iubite, a întâlnit obstacole atunci când a trebuit sa obtina permisiunea. Cu toate acestea, atunci când s-a gandit sa creeze pantofi, totul s-a schimbat: " Femeile iubesc pantofii , și într- un mod mic, o parte din identitatea lor este prinsa acolo . M-am gândit că ar fi ironic sa incerc sa captez o parte a personalității fiecăreia într-un singur pantof. " Asadar, el si-a contactat fiecare dintre fostele sale iubite, insa a schimbat numele lor pentru a proteja identitatea lor și, astfel, a luat viata colectia  '12 Pantofi pentru 12 iubite " .

Linia are atât descrieri măgulitoare cat si mai putin placute însoțite de povestiri amuzante, care sunt impartasite pe blogul lui Errazuriz. Pantofii au nume revelatoare: Sophie Regina Ghetii, Alexandra Plangacioasa, Rachel  Sefa, Valentina Fantoma, Alice The Rock, Anna Fecioara, Caroline Hot B --- ch.

 

 

 

sursa:becomegorgeous.com

Orange România a extins reţeaua 4G la nivelul întregii Capitale Orange România a extins reţeaua 4G la nivelul întregii Capitale

Pudra revolutionara de amprente! Pudra revolutionara de amprente!

Torturi de nunta – 10 modele unice ! Torturi de nunta – 10 modele unice !

Toate campurile sunt obligatorii
Username:
Email:
Oras/Localitate:
Comentariu:
Cod Securitate: 2+2=


Postat de : Crainic Daniela
Oras : CLUJ-NAPOCA
Postat la data : 2014-01-06 09:00:17

Comentariu : Foarte interesante modelele pantofilor.

Postat de : Georgescu Mihaela
Oras : Constanta
Postat la data : 2014-01-04 11:09:24

Comentariu : interesante idei