Lady Gaga este noua imagine Versace

Data Added: Nov 25, 2013

Vedete

Lady Gaga si-a unit fortele cu  Versace.
Compania de moda italiana a numit-o pe Lady Gaga imaginea lor pentru campania de primăvară / vară 2014.
" Versace confirmă cu mândrie ca LadyGaga este noua imagine pentru campaniei SS14, gazduita de fotografii Mert Alas si Marcus Piggott. VersaceLovesGaga" a postat Versace pe Twitter, sambata, 23 noiembrie.

Versace a postat, de asemenea, prima fotografie a artistei în noul ei rol, care ne duce cu gandul doar la o copie fidela a Donatellei Versace. Gaga este îmbrăcata intr-o rochie lila revelatoare, cu parul lung si blond, în timp ce sta intinsa într-un șezlong. Ea completeaza aspectul uimitor, cu un inel violet statement, inele suprapuse la celelalte degete și buzele in culoarea piersicii.
Castigatoarea premiului Grammy  si-a exprimat entuziasmul pe Twitter, scriind  "Sunt atât de fericita să lucrez cu Versace pentru noua campanie! Tu ce vrei să porți această primăvară? Donatella Versace."

Donatella a răspuns, spunând "Pentru o adevărată femeie Versace icon, iti multumim..semnat Donatella"
Nu este un secret că Gaga este un mare fan al Versace. Cantareata a  adus un omagiu Donatellei pe albumul ei ARTPOP cu un cântec numit, cum altfel , decat "Donatella." Ea a scris "e atât de bogata, și așa blonda ... e atat de fabuloasa, e dincolo."

Gaga a purtat recent trei rochii Versace , atunci când ea a gazduit Saturday Night Live, inclusiv o rochie de argint glitzy în timpul monologul de deschidere.

sursa:uk.eonline.com

Lansare iPhone 6 Lansare iPhone 6

Patul Facebook Patul Facebook

Cum să păstrați pasiunea vie într-o relație Cum să păstrați pasiunea vie într-o relație

Toate campurile sunt obligatorii
Username:
Email:
Oras/Localitate:
Comentariu:
Cod Securitate: 2+2=