8 moduri simple de a impresiona o femeie

Data Added: Sep 24, 2013

Relatii

Uneori lucrurile marunte lasa o impresie de durata. Un simplu comentariu inteligent sau un ansamblu de gesturi marunte pot impresiona cu adevarat o femeie, in timp ce o remarca sau o gluma jignitoare poate ruina orice sansa de a lasa o impresie placuta. Nu este nimic complicat, dar aceste detalii marunte pot face diferenta intre a obtine numarul ei de telefon sau a obtine doar o privire urata.

Acestea fiind spuse, iti propunem o lista de 8 moduri simple in care poti impresiona o femeie:

  1. Priveste-o in ochi

Desi poate fi tentant sa anlizezi o femeie din cap pana in picioare, mai ales daca este foarte frumoasa, ar fi bine sa te abtii de la acest lucru. Daca ea isi va da seama ca in loc sa fii atent la conversatie, te holbezi la pieptul ei, nu vei lasa o impresie prea buna.

  1. Fii intotdeauna foarte bine ingrijit

Un par facial neingrijit sau vreo urma de miros corporal va distruge orice sansa in a atrage o femeie. Ea se asteapta sa arati si sa mirosi bine tot timpul. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii mereu proaspat barbierit, dar aspectul general trebuie sa fie ingrijit. Gandeste-te: o judeci pe ea dupa felul cum arata. De ce nu ar face la fel cu tine?

  1. Ajut-o sa-si puna haina

Femeilor le plac actele de cavalerism, iar ajutand-o sa-si puna haina este un bun exemplu. Este un gest care in trecut era comun, dar in zilele noastre a cam disparut si tocmai din acest motiv te va ajuta sa iesi in evidenta.

 

  1. Fii sociabil cu grupul ei de prieteni

O femeie analizeaza abilitatea ta de a te integra in reteaua ei sociala. Ea este atrasa de barbatii sociabili, fermecatori, care ar fi pe placul prietenilor si al familiei. Deci angajeaza-te in conversatii cu prietenii sai, impresioneaza-i anturajul si o vei impesiona si pe ea.

  1. Ignora telefonul cand esti intr-o conversatie

Raspunsul la sms-uri sau email-uri in timpul unei conversatii este nepoliticos. Nu va face decat sa-i lase impresia ca nu este foarte importanta pentru tine. Acorda-i deci intreaga ta atentie!

  1. Pune-i intrebari

Orice femeie adora sa vorbeasca despre propria persoana. Punandu-i intrebari despre ea, ii va permite sa vorbeasca despre lucrurile care ii plac si va vedea ca nu esti interesat doar de felul cum arata.

  1. Deschide usa in locul ei

Acest gest se inscrie tot in seria actelor de cavalerism care au fost uitate, desi este un mod simplu de a impresiona.

  1. Complimenteaza modul in care arata

Daca doresti sa faci un compliment care sa para sincer, fereste-te de fraze gen "ai ochi incredibili" sau "e super rochia". Poti insa folosi expresii de genul "arati bine in rochia aceasta".

Ghid practic: Cat alcool trebuie sa cumperi la nunta? Ghid practic: Cat alcool trebuie sa cumperi la nunta?

Intrebari pe care trebuie sa vi le puneti inainte de a va casatori Intrebari pe care trebuie sa vi le puneti inainte de a va casatori

Olivia Wilde: top 10 cele mai bune tinute pe covorul rosu Olivia Wilde: top 10 cele mai bune tinute pe covorul rosu

Toate campurile sunt obligatorii
Username:
Email:
Oras/Localitate:
Comentariu:
Cod Securitate: 2+2=


Postat de : Cioroiu Mimi
Oras : bucuresti
Postat la data : 2014-04-04 22:50:01

Comentariu : foarte bune sfaturi ar trebui sa le urmeze barbatii