Cum sa-i spui ca s-a terminat!

Data Added: Jan 14, 2015

Relatii

Despartirea nu este niciodata usoara, și poate fi deosebit de grea pentru celalalt, mai ales dacă el nu se așteapta deloc. Gandeste-te cum să-i spun că s-a terminat prin cai blande pentru a minimaliza impactul pe care despartirea il va avea pentru amândoi.

Fie ca ai de gand sa ramai prietena cu ex-ul sau nu, este important sa te desparti intr-un mod bland. Respecta momentele bune pe care le-ati împărtășit prin despartirea cu un pic de grijă.

Asigura-te că este ceea ce vrei
Dacă esti complet convinsa că doresti sa va despartiti, este important să-i spui. Asta înseamnă, in primul rand, sa acorzi atenție cuvintelor și acțiunilor tale. Nu folosi "poate" și nu-i da de inteles că există o șansă de a te castiga inapoi. După ce ai luat decizia, nu-l îndulci. 

Evita unele dintre cele mai proaste momente
Nu există niciodată un moment bun pentru o despartire, dar când te intrebi cum să-i spui că s-a terminat, asigura-te că eviti un moment cu adevarat nepotrivit. Nu te desparti de el intr-o vacanta sau atunci când sunteti înconjurati de familie. Dacă el are probleme de sanatate, depinde de tine cat timp decizi sa stai cu el, dar nu-i permite să te santajeze emotional să stați împreună doar pentru că el are unele probleme în acel moment.

Nu răspândi vestea inainte de a-i spune lui
Dacă ai nevoie să vorbesti cu un prieten sau un membru al familiei, înainte de despartire, este de înțeles. Dar a spune mai multor persoane despre despartire, inainte de a afla el, nu este un lucru bun de făcut. Evita sa-l umilesti în acest fel și nu discuta despre despartire pe retelele de socializare sau sa-ti modifici statusul relatiei cu o zi inainte de a va desparti.

Spune-i fata-n fata
Ar trebui să-i trimiti un sms sau un e-mail doar dacă ați avut cateva intalniri. Odată ce ați avut o relație, unul dintre răspunsurile la întrebarea cum să-i spun că vrei sa va despartiti este ... în persoană. Lasa-i posibilitatea de a răspunde și de a purta o discuție despre asta. Fără aceste lucruri, procesul de vindecare poate dura mai mult.

Cele mai interesante toalete din lume Cele mai interesante toalete din lume

5 moduri elegante de a purta sclipici 5 moduri elegante de a purta sclipici

Enrique Iglesias si Anna Kournikova se despart dupa 12 ani de relatie? Enrique Iglesias si Anna Kournikova se despart dupa 12 ani de relatie?

Toate campurile sunt obligatorii
Username:
Email:
Oras/Localitate:
Comentariu:
Cod Securitate: 2+2=


Postat de : lautarescu daniel
Oras : ramnicu sarat
Postat la data : 2015-02-19 20:44:21

Comentariu : pe cale amiabila a-r fi mai corect

Postat de : Alex Cîrstocea
Oras : Bucuresti
Postat la data : 2015-02-17 21:03:22

Comentariu : bine ca nu am trecut de multe ori prin asta

Postat de : olteanu ionut gabriel
Oras : calarasi
Postat la data : 2015-02-17 18:13:48

Comentariu : Interesant subiect

Postat de : enache nicu
Oras : calarasi
Postat la data : 2015-02-17 14:37:06

Comentariu : pe cale amiabila a-r fi mai corect cu toate ca suferinta este acolo la locul ei

Postat de : grace
Oras : vulcan hd
Postat la data : 2015-02-17 11:50:41

Comentariu : Cand nu se mai poate se termina dar se termina frumos pe cale amiabila

Postat de : mihai florin
Oras : brasov
Postat la data : 2015-02-17 11:21:40

Comentariu : un subiect delicat oricum ,cineva tot va suferi mult.