Victoria Secret a fost fortata sa schimbe campania publicitara Corpul Perfect

Data Added: Nov 18, 2014

Lifestyle Moda

Campania publicitara  intitulata “ Corpul Perfect”, lansata de Victoria Secrets  a starnit un val de proteste si a primit atat de multe critici incat a fost scoasa de pe piata.

Dupa numeroasele sesizari primite, Victoria Secrets  a luat decizia sa retraga reclama de pe piata si sa schimbe sloganul folosit. 

Campania ce prezenta cateva supermodele aproape dezbracate si inscriptia “ Corpul Perfect” a inspirat mai multe femie sa porneasca o petitie impotriva reclamei, cerand companiei sa isi ceara scuze si sa isi asume responsabilitatea pentru mesajul daunator si nesanatos cu privire la cum ar trebui sa arate  corpul unei femei.  Cele care au initiat petitia, considera ca aceasta campanie indeamna oamenii sa judece femeile in functie de modul in care arata.

Si se pare ca petitia a avut success, compania a decis sa retraga reclama si sa schimbe sloganul “ Corpul perfect” cu “ Un body pentru fiecare corp”. Se pare ca noul slogan este considerat mai putin ofensator pentru femei. 

ELSA PATAKY si Chris Hemsworth vor avea gemeni ELSA PATAKY si Chris Hemsworth vor avea gemeni

Lady Gaga este noua imagine Versace Lady Gaga este noua imagine Versace

Google dezvaluie primele telefoane ultra ieftine Android One!   Google dezvaluie primele telefoane ultra ieftine Android One!

Toate campurile sunt obligatorii
Username:
Email:
Oras/Localitate:
Comentariu:
Cod Securitate: 2+2=